Vær klar til forårets tendenser

Uagtet om du er en mand eller en kvinde, så er det altid godt at have styr på, hvilke tendenser der dominere modebranchen. Det kan være du skal købe en gave til en veninde eller at du mangler den perfekte gave til din kæreste. Derfor er det altid godt, at have styr på modetendenserne.

Blomster print er altid et hit

Som årstiden skifter i naturen, vil den også automatisk sætte sit præg på modeindustrien. Derfor vil det ofte være blomsterprint og lette tekstiler, som dominerer modebilledet. Er det tøj du tænker at give som gave, så kan du finde mange gode inspirationsgaver hos firmaet Zancasonne.dk. Dette firma er specialiseret i at lave feminin beklædning i alle størrelser inklusiv one size og plus size tøj. De har et bredt sortiment af flotte kjoler og tunikaer i mange varme nuancer, der afspejler årstiden.

Blomster kan være med til at bringe en kombination af stærke farver, som ser super flot ud til en solbrun glød. Du kan bruge disse farvekombinationer til at skabe blikfang uanset om det er på arbejdet eller i byen. Er personen lyshåret vil farver, som lyseblå, gul og grøn være rigtig flotte. Er det en mørkhåret person, som skal bære en tekstiler i blomster print, er farver som lilla, rød og hvid være gode farve nuancer.

Frynser og flæser

Det er ikke kun i danseprogrammer, at frynser og flæser fylder en del. Det er nemlig også en af de nyeste modetrends, som kommer til at præge tekstil branchen i løbet af året. Det er både på bukser, nederdele og toppe at flæser og frynser er ved at indtage. I løbet af året kan du se meget mere til frynser på højtaljede bukser og nederdele med slids.

Oversize skuldre

En af de andre tendenser, som kommer til at præge modeindustrien i løbet af året er også oversize skuldre. Disse kommer til at pryde modebilledet i mange forskellige varianter. Du kan blandt andet se pufærmer, ballonærmer, vatterede skuldre og oversize skuldre. Disse pasformer er med til at give et mere markant og særpræget udtryk på både skjorter, blazere og bluser, som vil give en stærk karakter til den, som har den på.

Kombiner med de rigtige accessories

Har du investeret i et moderigtigt outfit, som en farvestrålende kjole, vil det være flot med accessories, som er mere neutrale. Disse accessories kan være støvler, sandaler, halskæder eller hatte. På den måde kan du få din kjole til at fremstå mere tydeligt.