Få et innovativt badeværelse

Vil du gerne have er badeværelse, som andre vil misunde? Hvem vil ikke gerne have en bolig, som inspirere andre og gør dine gæster misundelige. Der er mange forskellige måder at kunne gøre din bolig innovativ på. Det er let at starte ud i det små og derfor er et badeværelse en nem måde at starte ud på. Du kan indrette dit badeværelse på mange måder, alt afhængigt af, hvordan det er indrettet. Da jeg skulle renovere mit badeværelse gik jeg meget op i de små detaljer, som til sammen kunne skabe en rød tråd igennem hele designet.

Skab en rød tråd i designet

Når du skal indrette dit badeværelse, kan det være en fordel at starte ud med de store elementer, som toilettet, bruseafskærmning, håndvasken og skabene. Når du har fundet de nødvendige elementer til dit badeværelse, gælder det om at finde de små detaljer og få dem til at fremhæve og samle badeværelset. Her gælder det eksempelvis om at finde det rigtige brusesæt og armatur, som er innovativt og anderledes. Her fandt jeg frem til et brusesæt i messing fra Billigskabe.dk. Dette firma har modsat, hvad man først tænker mange designer produkter og klassiske armaturer i eksklusiv kvalitet, dog til overkommelige priser. Mangler du et innovativt og moderne brusearmatur, kan du vælge i blandt mange forskellige varianter.

messing vandhane

Skab kontrast i badeværelset

Du kan skabe kontrast i dit badeværelse med farver, så som guld, messing eller sort. Jeg fandt et flot brusearmatur fra det anerkendte mærke Cassøe hos Billiskabe.dk. Dette armatur er elegant og stilrent og har tilmed også en håndbruser. Det er ikke alle, der behøver en håndbruser, men jeg syntes det er en fed egenskab, da jeg ikke altid har brug for den helt store bruser. Et brusearmatur er vigtigt i dit badeværelse. Det er ikke kun praktisk, når du skal tage et bad. Det er også et møbel, som skal kunne udsmykke rummet. Vælger du et brusearmatur i messing, bør du overveje om du også skal anskaffe dig en vandhane i samme design og nuance. Du kan på den måde skabe et sammenhængende udtryk på badeværelset, hvor messingen på begge armaturer vil skabe en kontrast til resten af møblerne i rummet.

Innovativt tilbehør til badeværelse

Hvis du ikke vil have hele badeværelset stilrent, kan du skabe et hårdere udtryk med en sort bordplade og håndvask. Vælger du den sorte bordplade, vil messing armaturet skabe en flot farve kontrast. Hvis du vil fuldende stilen med små detaljer, der skaber en rød tråd, kan du med fordel, tilkøbe en sæbedispenser og nogle knager til at hænge håndklæder på i samme messing farve.