Opbevar dit gods når du skal flytte

Der er mange grunde til at få opbevaret sine ting. Det kan være du har solgt din nuværende bolig og endnu ikke har overtaget dit nye lejemål. Det kan være du skal i gang med et større renoveringsarbejde, der kræver masser af plads og at dine ting ikke må beskadiges inder renoveringen. Det kan også være at du har en midlertidig adresse og dermed ikke har plads til at opbevare alle dine ting. Uanset om du søger opbevaring privat eller opbevaring erhverv og hvad grunden må være, så kan du få professionel hjælp til at opbevare dine ting.

Opbevaring privat

Mange professionelle flyttefirmaer råder over lagerhoteller, hvor du kan få opbevaret de genstande, som du ikke har plads til. Du kan opmagasinere dine ting i både korte og lange perioder. Skal du eksempelvis overtage en ny bolig og det er ukendt, hvornår du får den, er dette en god løsning. Mange flyttefirmaer hjælper også med at pakke dine ting ned, så du ikke skal stå med alt rodet og møblerne alene. De vil højst sandsynligt også køre dem ud til deres opbevaringssteder for dig.

Opbevaring erhverv

Det er ikke kun private, som har behov for at få opbevaret deres ting. Det er i den grad også firmaer. Det kan være i har opsagt jeres lejemål og skal flytte til noget mindre, hvor i ikke har plads til samme antal stole og skriveborde. Her er et lagerhotel også en god ide. Har du for mange møbler til et lagerhotel er der også den mulighed at du kan leje en container til at opbevare alle dine skriveborde og stole. 

Lagerhotel til opbevaring

Et lagerhotel er en stor hal, som er inddelt i flere lejemål af forskellige størrelser. Du kan let få et overblik over, hvor dine møbler er opbevaret i et lagerhotel. Næsten alle flyttefirmaer, som tilbyder lagerhoteller, har videoovervågning og tyverisikringer på dem. Du kan derfor være sikker på at de er opbevaret sikkert. Lagerhotellerne er også klimakontrollerede, så du ikke får vandskader og frostskader.

Containeropbevaring

Har du brug for mere plads end et lagerhotel kan give dig, er en containeropbevaring nok det perfekte for dig. Det kan være du har brug for opbevaring i en længere periode, hvis du eksempelvis skal udstationeres. Du kan hermed være sikker på at dine ting er forsvarligt pakket ned og opbevaret under sikre forhold. Når du kommer hjem igen og skal bruge dine ting kan flyttefirmaet hjælpe dig med at bringe det ud og pakke dine kasser ud igen. Du kan derfor fokusere på at indrette og alt det praktiske i stedet for at stresse over unødvendige ting.