Kan du også blive træt, sådan rigtig træt af dig selv?

Er du også træt af fem minutters videoer med hjælp-til selvhjælp, der dagligt deles på online kanaler, hvor man mindes om at skulle gøre dit og dat, selvom de aldrig rigtig kommer i dybden med noget brugbart?

Men måske ser du dem alligevel fordi du også er lidt træt af dig selv, og at dit liv er endt med en smule for meget spaghetti bolognese, flow-tv, og rutiner. Måske så meget at du tænker tilbage på hvordan du engang drømte stort, og at du egentligt kunne ændre hele dit liv nu.

Hvis noget af dette lyder bekendt, så er ugens tip til dig.

Ugens tip er måske ikke noget nyt under solen, men handler grundlæggende om at lære af andre. For man kan ikke være god til alting, men man kan vælge den helt rigtige at lære og blive inspireret af.

Vejen vi alle når til, før eller siden

Husker du et tidspunkt hvor du har stået overfor en svær beslutning, hvor du har været i rådvilde, og gået frem og tilbage i forhold til hvad du skulle vælge?

Måske har du været et sted i dit liv, hvor du mistede motivationen, overblikket, overskuddet og ikke synes at livet gik den rette vej, måske har du tidligere været ved at give op.

Hvis du er en af dem der kan sige ja til noget af det ovenstående, eller hvis du måske selv står i det lige nu, så er du en af dem der ved at man sjældent overkommer noget af det helt alene.

Den gode snak og gode råd

“Det er i nøden vi skal kende vore venner” eller at en vidt fremmed siger lige præcis det vi har brug for at høre, og som vi aldrig glemmer.

Har du også hørt folk omkring dig sige; “Jeg glemmer aldrig det han sagde den dag” Eller “der gik et lys op for mig, da han sagde ..” Det viser hvor enorm indvirkning det har når vi deler.

At livet går op og ned, og vores tanker ligeså er naturlige, og nærmest så normalt at snakken om dette burde være ligeså. Det er den bare ikke altid, det kan være stigmatiseret, pinligt eller nogle gange umuligt at få andre til at lytte.

På trods af at vi ved at når vi deler ud af vores erfaringer, tæerkrummende eller hæder, så er det der vi i fællesskab hjælper andre og finder guldkornene.  

Hvad nu hvis du helt selv kunne bestemme hvor guldkornet kom fra?

Mange af os har igennem tiden fået spørgsmålet; “hvem ville du invitere til en middag, død eller levende, hvis du helt selv kunne vælge”? Det kan være svært at svare på, men det er alligevel en spændende øvelse, fordi vi har alle ting vi tiltrækkes og fascineres af hos andre mennesker. Specielt når vi står overfor en stor udfordring, kunne man til tider ønske man kunne spørge, Cæsar om hvordan han fik tropperne til at rette ind, eller Jeanne D´Arch, om hvor hun hvordan fandt modet. Vi får nok aldrig svar på de spørgsmål,

men derfor er der stadig mange inspirerende mennesker, der stadig lever, vi kan lære alverdens af.

Hos Speakers lounge har de samlet nogle af de mest inspirerende foredragsholdere, og entertainere man kan booke til foredrag, når og hvor man vil. Dermed kan man selv blive motiveret og lære af den man vælger, og man kan foreslå foredraget på sin arbejdsplads og derved motivere andre og sammen få fornyet energi.

Skriv endelig en kommentar hvis du engang har mødt nogen eller været et sted der ændrede dit liv!