Gode råd til campingturen

Har du planlagt en god camping ferie med dine venner og familie? Læs med her og få tips og tricks til, hvordan du kan gøre jeres ferie uforglemmelig.

I norden er vejret ikke altid med os om sommeren og derfor rejser mange af os syd på, for at få varmen. Men der er også et mindre antal, som vælger at udnytte vores natur ved at tage på campingferier. Når du skal på campingferie er der flere ting, du skal have styr på end, når du rejser på charter ferie.

Planlæg hvor i skal overnatte

En af de ting, der kan være gode at starte ud med er at få planlagt, hvor i skal overnatte. Nogle er vilde med at tage på campingferie og ligge til på campingpladser. Det kan være hyggeligt at være sammen med andre campister og skabe en unik feriestemning. Her er det vigtigt at huske at, du skal have et campingpas eller et transitpas. Det er ikke alle campingpladser, der kræver det, men det er op til den individuelle plads, hvad det skal koste at overnatte hos dem.

Campingferie

Er du en af dem, som tager på camping, for at komme væk fra andre mennesker og være i ét med naturen, så er der en masse som du skal have styr på. Til at starte med kan du ligge en plan for, hvor langt du skal gå om dagen, før du slår teltet op. Det kan være der er et specielt sted, hvor du gerne vil se solnedgangen/solopgangen eller en bestem flod i skoven, som du gerne vil se. Derfor er det godt at ligge en realistisk plan for, hvor i skal slå teltet op.

Vælg et telt der passer til ferien

Det kan være svært at finde frem til et telt, der matcher til præcis den type ferie, som du skal på. Afhængigt af, hvor du skal på campingferie, så skal du have et telt, der kan tilpasse sig til vejret. Skal du eksempelvis på campingferie i norge, skal du have et telt, som er vandtæt og vindtæt og som har nogle solide pløkker, der kan komme godt ned i eksempelvis bjergsiderne. Et sted, der har en masse godt frilufts udstyr er Hvidovresport.dk. De har alt du skal bruge til outdoor aktiviteter, herunder også camping. De har et stort udvalg af telte, soveposer, liggeunderlag, båludstyr og meget mere.

camping telt
Universaltelt med stor indgang

Pak din rygsæk effektivt

Når du skal bære rundt på din rygsæk og din dit telt, er det meget vigtigt at de er pakket praktisk, så de ikke bliver en ulempe for dig at bære rundt på, hvis du skal hike adskillige kilometer. Sørg for altid at have vandflasken tilgængelig, så du hurtigt kan få adgang til vandet, hvis du får brug for dem.

Sørg for at bygge et sikkert bålsted

Når du skal varme din mad efter en lang dags hike, så er det godt at have lavet en sikker bålplads. Der er mange forskellige måder at tilberede sin mad på. Vælger du at gå old school og lave dit eget bål, så sørg for at samle brænde, der er tørt og kombiner bålstedet med sten, der kan isolere varmen og holde din mad lun i længere tid. Er du mere moderne og har dit eget båludstyr med, så sørg for at sætte dit kogegrej op et sted, hvor græsset ikke er for tørt, så der ikke går ild i.


En tanke til “Gode råd til campingturen

  • 5. februar 2019 at 13:41
    Permalink

    Hej, dette er en kommentar.
    For at komme i gang med at moderere, redigere og slette kommentarer, skal du gå til kommentarskærmbilledet i kontrolpanelet.
    Kommentaravatarer kommer fra Gravatar.

Kommentarer er lukket.